Run for Kika

Oil4 kiest ieder jaar een goed doel om een bijdrage aan te leveren. Voor 2014 heb ik stichting Kika (niet de eerste keer) uitgekozen. Dit jaar doe ik het echter anders, ik zal niet alleen een financiële bijdrage leveren. Op 29 juni 2014 loop ik de Kika Run in Rotterdam (10 km).

Wat is ‘Run for KiKa’?
Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één ding gemeen hebben: alle Runners, vrijwilligers en sponsors zetten zich in voor KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Run for KiKa is een sponsor-evenement: elke deelnemer probeert zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar te brengen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Helpt u mee?
Ik ben gezegend met een gezonde zoon van bijna 6, dit is helaas niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Daarom vind ik het goed om stil te staan bij de kinderen die vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ze kunnen het niet alleen! Helpt u mee? Kinderkanker moet de wereld uit!  Ik heb als doelstelling om (minimaal) € 5000,- op te halen. Kan ik op een bijdrage van u rekenen?

Alvast bedankt, ook namens Celeste, Sam en Nigel!
Mario Olivier