Internetbureau Oil4

Webapplicaties op maat (eigen CMS)

Veilige WordPress websites

Magento webshops

DIRECT CONTACT

WEBSITE CHECK

UW WEBMASTER

Webdesign Barendrecht

Op zoek naar Webdesign Barendrecht? Oil4 is het full-service Internetbureau voor online communicatie. Van webdesign en development tot het oplossen van uiteenlopende online vraagstukken, op het gebied van vormgeving, web, social media en online marketing.

Oil4 bouwt en onderhoudt. We maken complete websites op maat, van concept tot uitvoering. Websites waarmee u uw doelen bereikt, waarbij we tegenwoordig zeker ook rekening moeten houden met responsive design. Websites en online applicaties koppelen wij doorgaans aan ons eigen CMS, dat zorgt voor een toegankelijke website en een groot online bereik.

Maatwerk CMS, WordPress & Magento

Naast het gebruik van ons eigen maatwerk CMS, zijn we ook gespecialiseerd in open source systemen zoals WordPress & Magento.

Vanuit Barendrecht, Rotterdam & geheel Zuid Holland

Bel gerust even of stuur een mailtje. Wij staan ook in de Webdesigngids Barendrecht. Op Webdesign-gids.nl vindt u webdesigners uit uw regio.

RECENT WERK

WAT ANDEREN ZEGGEN

Al sinds 2006 is Mario een betrouwbare en deskundige partner voor alles wat met de website te maken heeft. Het contact met Mario verloopt prettig. Hij heeft goede kennis van zaken, luistert (geduldig) naar de wensen en denkt toekomstgericht mee. Een fijne relatie die wat mij betreft nog heel lang mag voortduren!

Oil4 heeft eind 2013 onze nieuwe website www.moodkids.nl gebouwd. De door ons ontworpen website werd vertaald naar een werkbaar geheel, waarbij de inbreng van Oil4 nieuwe inzichten gaf waar we zelf niet aan gedacht hadden.

Onze oude content – een dikke 1500 berichten en minstens zoveel afbeeldingen – plus relaties werden succesvol overgezet naar de nieuwe op maat gebouwde WordPress omgeving, gelukkig met behoud van onze pagerank.

Inmiddels bijna een jaar later zijn we o.a. dankzij het gebruiksvriendelijke karakter van de nieuwe website en de betere toepasbaarheid van SEO gegroeid tot zo’n 60.000 unieke bezoekers per maand. Achteraf gezien hadden we het dus veel eerder moeten doen!

Ik heb Mario enige jaren geleden leren kennen via een bevriende fiscalist waar hij ook de website voor had gebouwd. Vervolgens heeft hij ook onze website www.hollstein.com gebouwd. Mario is prettig in de omgang, luistert naar wat je wil en probeert alle onduidelijkheden in het gehele traject te elimineren. Kortom een aanrader als je een website nodig hebt.

Mario heeft mij met zijn team van experts prima geholpen Parkeermatch.nl vorm te geven. Van gedachte tot functioneel en grafisch ontwerp tot development en live-gang. De samenwerking kenmerkte zich als open, meedenkend, flexibel, kennis van de materie tot op detailniveau, direct en heel veel lol!

Gezamenlijk met zijn team heeft Mario voor ons een website neergezet die precies voldeed aan onze verwachtingen ten aanzien van functionaliteit en uitstraling. Complimenten!

Ik heb Mario enige jaren geleden leren kennen en de klik was er meteen. Hij heeft voor mij toen de website gemaakt, waar ik en anderen heel blij mee waren. Daarom was het niet meer dan logisch dat ik opnieuw Mario’s hulp inriep voor het maken van de website van Koekkoek Advocaat-Belastingkundige. Ook nu weer bleek Mario een perfecte samenwerkingspartner. Hij is creatief, hulpvaardig, geduldig en heeft verstand van zaken. Ik kan Mario iedereen aanbevelen die een website nodig heeft.

Zijn persoonlijke manier van werken en zijn vermogen (en geduld) om technische zaken met betrekking tot mijn website in begrijpelijke taal aan me uit te leggen waardeer ik enorm. Hij denkt mee, zoekt naar creatieve oplossingen en reageert snel op vragen en verzoeken. Hij ont-zorgt door zijn servicegerichte manier van werken, zodat ik me op mijn core business kan richten. Dat kan ik elke ondernemer aanraden!

Mario heeft het ontwerp van mijn website www.letselimpact.nl omgezet in een prima werkend CMS. Dat is naar volle tevredenheid gegaan. Ook de ontwerper van mijn site gaf aan heel tevreden te zijn over de samenwerking. Verder is Mario service gericht en komt hij snel op verzoeken terug. Ik kan Mario dan ook van harte aanbevelen.

Mario blinkt uit in een persoonlijke benadering. Het is altijd prettig werken met hem. Hij komt afspraken na, levert snel en vakkundig en begrijpt zowel techniek als ontwerp, waardoor het makkelijk en snel schakelt. Ook heeft hij een goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom, een goede partij om zaken mee te doen!

Mario is zeer servicegericht en geeft oplossingen en advies in klare taal. Daarnaast verloopt het contact op een prettige manier. Mario is een prima en deskundige partner en meedenker voor al onze mail- en internetzaken.

Mario is the best! Altijd staat Oil4 klaar voor PBE met ieder wisselwasje. Dus: topservice!
Mario denkt met je mee en is flexibel. Absoluut aan te raden!

Ik heb Oil4 als een deskundige partner ervaren tijdens het ontwikkelen van de website van MoodKids. Als ontwerper vond ik het prettig dat de programmeur mijn visie begreep en doorvertaalde in een goed functionerend platform. Daarnaast kregen ik gedegen advies tegen een prima tarief.

Mario regelt al vanaf 2006 al mijn Internetzaken (beheer website, enzovoorts). Het contact met hem is prettig, zijn kennis van zaken zeer goed en als er dingen door andere partijen geregeld moeten worden, heeft hij ook een goed netwerk van mensen/bedrijven die dingen goed kunnen regelen tegen een goede prijs. Ik ben echt ontzettend tevreden over de service van Oil4 en Mario!

Mario heeft me geholpen een professionele website te bouwen toen ik mijn bedrijf naar een hoger niveau wilde tillen. Ik heb als advocaat niet zoveel zin en tijd om een website bij te houden. Het is wel mijn visitekaartje en ik wil graag goed gevonden worden. Mario heeft mij op plezierige, toegankelijke en punctuele wijze geholpen aan een mooie aparte website, daarbij vaak extra meegedacht, zonder dat het een dure grap werd. Bovendien zorgt hij er maandelijks voor dat er nieuwberichten worden geplaatst, de vindbaarheid groot is en verzorgt hij een nieuwsbrief om de zoveel maanden waarvan ik alleen de tekst in word aanlever.

Ik kan Mario van harte aanbevelen aan starters, mensen die zelf a technisch zijn, advocaten en andere traditionele beroepsgroepen die eens een keer een leuke website willen die uitsteekt boven de grijze massa.

Websitecheck

Webdesign BarendrechtMet onze websitecheck weet u gelijk hoe uw website ervoor staat. U beantwoordt 6 vragen. Daarna ziet u direct of en waar uw website aandacht nodig heeft.

Uw eigen webmaster

Webdesign Barendrecht

Geen tijd en/of zin om uw website te onderhouden? Laat dit dan over aan uw eigen webmaster. Hij staat altijd voor u klaar, ook voor al uw online vraagstukken. Geen gedoe meer.

Website for Free

Webdesign BarendrechtEen mooie nieuwe WordPress website, responsive en GRATIS! U betaalt alleen een uurtje onderhoud per maand aan uw webmaster die uw website up-to-date houdt.